spot_img
sâmbătă, octombrie 16, 2021
spot_img

Regionala Cluj vrea să modernizeze o trecere la nivel din Bistrița. Licitația a fost lansată

Regionala Cluj a Companiei Naționale de Căi Ferate vrea să modernizeze o trecere la nivel din Bistrița și a lansat o licitație în acest sens.

trecere la nivel din Bistrița
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat vineri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Modernizare trecere la nivel cu calea ferata km 63+406, linia CF 421, cu instalare de semnale luminoase și acustice, strada Lucian Blaga, Municipiul Bistrița – OB. 2: Înlocuire indicatoare IR existente, cu instalație SAT la trecerea la nivel, km 63+406, linia CF 421, intre stațiile Bistrița Nord – Bistrița Bârgăului”. Valoarea totală estimată a contractului este de 883.240,45 lei, echivalentul a aproape 180.000 de euro.

Trecerea la nivel cu calea ferată de la km 63+406 este situată la intersecția liniei CF 421 Sărățel – Bistrița Bârgăului cu strada Lucian Blaga din Bistrița. Pasajul este semnalizat cu indicatoare rutiere de prioritate (IR). Viteza de circulație a trenurilor este de 50 km/oră, în zona pasajului fiind limitata la 15 km/oră. În scopul creșterii gradului de siguranță, atât pentru circulația feroviară, cât și pentru cea rutieră, este necesară înlocuirea indicatoarelor rutiere de prioritate, IR existente cu instalație de semnalizare de tip SAT.Două luni, termen pentru a moderniza o trecere la nivel din Bistrița

Durata de execuție a lucrării este de două luni calendaristice și vă fi calculata de la data predării-primirii amplasamentului. Perioada de garanție pentru lucrarea executată este de cinci ani de zile de la data recepției la terminarea lucrărilor și până la recepția finală.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 6 septembrie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabila până la data de 6 ianuarie 2022. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole