marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Regionala Brașov vrea să cumpere traverse din lemn în valoare de peste 230.000 de euro

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere traverse din lemn în valoare de peste 230.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Traverse de lemn”. Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea fi încheiat este de 1.162.169,66 lei, echivalentul a aproape 235.000 de euro.

Licitație pentru traverse din lemn, împărțită în trei loturi

Procedura de achiziție este împărțită în trei loturi, după cum urmează:

  1. Lot 1 – Traverse de lemn normale impregnate

Valoarea estimată fără TVA:434.880,00 lei

  1. Lot 2 – Traverse de lemn impregnate speciale pentru aparate de cale

Valoarea estimată fără TVA: 501.489,66 lei

  1. Lot 3 – Traverse de lemn impregnate speciale pentru poduri de cale ferată

Valoarea estimată fără TVA: 225.800,00 lei.

Lotul 1 este pentru înlocuirea traverselor de lemn necorespunzătoare existente în curbe cu supralărgiri și la joante, cu traverse de lemn normale impregnate din stejar, în scopul menținerii condițiilor de circulație și pentru a preveni agravarea restricțiilor de circulație existente.

Lotul 2 este pentru înlocuirea traverselor de lemn necorespunzătoare existente pe aparatele de cale, cu traverse de lemn speciale impregnate din stejar, în scopul menținerii condițiilor de circulație și pentru a preveni agravarea restricțiilor de circulație existente.

În fine, Lotul 3 este pentru înlocuirea traverselor de lemn necorespunzătoare existente pe poduri, cu traverse de lemn impregnate speciale pentru poduri din stejar, în scopul menținerii condițiilor de circulație și pentru a preveni agravarea restricțiilor de circulație existente. Graficul de livrare este de șase luni de zile de la data semnării contractului.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 25 octombrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 25 ianuarie 2022.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole