spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

Cât vrea să dea Regionala Cluj a CNCF CFR SA pe 24.000 de traverse de cale ferată

Regionala Cluj a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere în următorii doi ani 24.000 de traverse de cale ferată, la un preț estimat de 73,5 euro pe bucată.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat duminică anunțul de licitație ce are ca obiect ”Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată”.

Achiziția de traverse din lemn normale, impregnate cu creozot ecologic tip C – esență de stejar, este necesară pentru asigurarea materialelor de care este nevoie pentru realizarea lucrărilor de întreținere și reparații linii, în vederea menținerii suprastructurii feroviare în condiții de siguranță a circulației, se arată în anunț. Pentru asigurarea desfășurării activitățîi de întreținere și reparații curente a infrastructurii feroviare, entitatea contractantă intenționează să încheie un acord cadru pe o perioadă de doi ani.

Valoarea totală estimată a contractului este de 8.736.000 de lei, echivalentul a aproximativ 1,75 milioane de euro.

Valoarea minimă a contractului cadru este de 4.283.916 lei, iar cea maximă de 8.736.000 lei. Cantitatea minimă va fi de 11.769 de traverse, iar cea maximă de 24.000 de bucăți. Făcând un calcul simplu, rezultă că regionala Cluj vrea să dea pe o traversă 364 de lei, echivalentul a 73,5 euro.

Garanția produselor va fi de cinci ani de la data livrării. Durata de livrare a produselor este de maximum 180 zile de la data semnării contractului de ambele părți, furnizorul având obligația de a efectua transportul produselor până la destinația finală, valoarea transportului fiind suportată de acesta.Condiții de participare la licitația pentru traverse de cale ferată

Pentru îndeplinirea cerinței privind experiența similară se solicită lista principalelor livrări de produse efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiariarilor publici sau privați.

Garanția de participare este de 43.680 de lei și se constituie prin virament bancar în contul entității contractante. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 21 martie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 21 iulie 2022.

Ultimele Articole