miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Traseu scurtat de unguri pentru trenul IRN Dacia București-Wien Hauptbahnhof

Trenul IRN Dacia București-Wien Hauptbahnhof, operat de SNTFC CFR Călători, va avea timp de aproape trei săptămâni un traseu mai scurt.

Ca urmare a avizării administrației feroviare ungare MAV Start, în perioada 27 octombrie – 17 noiembrie 2023, vor avea loc lucrări la infrastructura feroviară din Ungaria, circulația trenurilor  între Budapesta-Viena și retur fiind închisă. Din această cauză, trenul internațional Dacia IR 346 / 347 București Nord-Budapesta-Viena și retur va fi limitat la stația Budapest Keleti, a informat miercuri după-amiază CFR Călători printr-un comunicat postat pe site-ul propriu.

CITEȘTE și MÁV încasează oficial la Viena lovitura primită neoficial de CFR Călători la Budapesta

Transbordare auto pentru pasagerii din trenul IRN Dacia București-Wien Hauptbahnhof

Astfel, pentru pasagerii care călătoresc spre/dinspre Viena se asigură transbordarea cu mijloace auto între stațiile Budapesta – Tatabánya și retur.

Pentru a prinde conexiunea din Budapesta la trenul internațional Dacia 347, pasagerii care călătoresc dinspre Viena sunt rugați să aibă în vedere plecarea din stația Viena cu o oră mai devreme.

Pasagerii care au bilete la trenurile afectate pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (pentru distanța neefectuată). Detalii privind condițiile de restituire pot fi accesate pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie și la secțiunea Trafic internațional/ Informații de călătorie în trafic internațional.

Ultimele Articole