spot_img
duminică, septembrie 25, 2022
spot_img

Se modernizează stațiile pentru transportul în comun din Cluj-Napoca, în zona gării

Încep lucrări pentru modernizarea stațiilor pentru transportul în comun din Cluj-Napoca, în zona gării, fiind lansată o licitație în acest sens.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat zilele trecute anunțul de licitație ce are ca obiect ”Execuție lucrări la obiectivul de investiții Modernizare stații pentru transportul în comun – pentru zona Piața Gării, din municipiul Cluj-Napoca”.

Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea a fi încheiat și care va trebui dus la bun sfârșit în termen de trei luni este de 640.087,44 lei, echivalentul a aproximativ 130.000 de euro.Stații pentru transportul în comun din Cluj-Napoca cu acoperiș verde plus o construcție nouă

„Pe amplasament, pe lângă stațiile cu acoperiș verde pentru transportul în comun, se propune menținerea unor funcțiuni indispensabile desfășurării activității de transport în comun, reprezentate prin amplasarea unei construcții parter cu funcțiunea de dispecerat, birou abonamente ticketing și grup sanitar, montarea unui mobilier urban, iluminat exterior”, se arată în caietul de sarcini.

Obiectul contractului este procurarea și montarea unei construcții de tip container cu destinația de dispecerat pentru transportul în comun din municipiul Cluj-Napoca (complet utilat și mobilat), execuția lucrărilor privind realizarea branșamentelor și racordurilor la utilitățile de apă, canalizare și energie electrica pentru construcție, montarea mobilierului urban, respectiv a coșurilor de gunoi și a unor corpuri de iluminat cu LED pe stâlpii existenți pe amplasament, precum și montarea a două panouri de informare privind timpul de sosire a mijloacelor de transport în comun.

Construcția propusă se va realiza prin conversia unui container-cargo de 9,15 m, prin compartimentare interioara cu pereți ușori de gips carton și practicarea de goluri pentru uși și ferestre și va fi dotat cu mobilier, camere de supraveghere, echipamente de încălzire.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 1 februarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 1 iunie 2022.

Ultimele Articole