Transportul feroviar in Ungaria, disponibil si prin Apple Maps

Aplicatia Apple Maps a fost actualizata si ofera date privind reteaua de transport feroviar din Ungaria, facilitand utilizatorilor iPhone gasirea indicatiilor necesare pentru transportul public din orase precum Budapesta, Debrecen, Szeged, Miskolc, Győr, Pécs si alte regiuni din tara vecina.

In zona metropolitana Budapesta, aplicatia Apple Maps include si reteaua de metrou, Budapest Metro, serviciile de transport cu tramvaiul si cu autobuzul operate de catre BKV, precum si cele patru servicii de transport regional, efectuate de catre Budapest Helyiérdekű Vasút (BHÉV).

Transportul feroviar de pasageri efectuat de catre operatorul de stat, MÁV-START, este disponibil prin respectiva aplicatie pentru servicii pe distante lungi, precum Budapesta – Debrecen.

Apple Maps este disponibila in cadrul aplicatiilor pentru transport, in versiunea iOS 9. Serviciul Apple pentru transport public este complet, cartografiaza toate intrarile in statii, listeaza timpii de plecare si furnizeaza informatii detaliate despre intreruperile in serviciu si alte modificari.