spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Transportul feroviar de marfă – sistem de transport competitiv și eficient

banner-catalogRailway Pro 365 – Yearly Market Report este publicația anuală a platformei Railway Pro. Articole tehnice, analize, statistici pe marginea celor mai noi și interesante teme din toată lumea feroviară sunt puse la dispoziția cititorilor într-un volum publicat on-line și în varianta tipărită.

Promovarea transportului feroviar de marfă reprezintă o prioritate în cadrul politicilor şi legislaţiei multor țări, făcând parte din obiectivul de ansamblu de revitalizare a sectorului feroviar. Aceasta deoarece transportul feroviar reprezintă un mod de transport mai curat şi mai eficient, ce produce mai puţine emisii de dioxid de carbon prin comparaţie cu transportul rutier. Este de asemenea, un mod de transport mai sigur, cu o rată a accidentelor considerabil mai scazută și considerat ca fiind o posibilă modalitate de reducere a aglomeraţiei pe rutele parcurse de camioane. De asemenea, transportul feroviar este o alternativă viabilă transportului aerian fiind competitiv din punct de vedere al costurilor și al volumului transportat, iar timpii de transfer reduși constituie un avantaj față de transportul maritim.

Pe lângă deschiderea pieţelor transporturilor şi crearea condiţiilor de concurenţă echitabilă, modelul unei „mobilităţi durabile” a dobândit în ultimii ani o semnificaţie din ce în ce mai importantă fiind elaborate numeroase documente care stabilesc obiectivele politicii comune de transport şi măsurile ce trebuie să fie luate în vederea realizării acestor obiective.

Capitolul din Railway Pro 365 – Yearly Market Report dedicat pieței de transport de marfă și logistică, va oferi o analiză a tendințelor și oportunităților din industria de transport de marfă din întreaga lume acoperind subiecte de actualitate:

coperta-catalog‣ Strategii și politici pentru transportul de marfă

‣ Trenuri cu încărcătură unică

‣ Linii dedicate transportului de marfă

‣ Servicii de transport feroviar transcontinental

‣ Transport cu vagoane izolate

‣ Servicii de manevra

‣ Transport multimodal

 

Prezența companiilor în Railway Pro 365 – Yearly Market Report prin includerea unei machete publicitare sau a siglei, prezentarea detaliată sau publicarea unui advertorial susțin obiectivele de creștere a notorietății firmelor, poziționarea în piață ca furnizor de încredere, facilitând dezvoltarea unor relații de durata cu clienții și partenerii de afaceri.

Publicat în limba engleză, Railway Pro 365 – Yearly Market Report va fi distribuit la cele mai importante evenimente feroviare, printre acestea numarandu-se: InnoTrans Berlin și Railway Pro Investment Summit București.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina de web a publicației: www.railwaycatalogue.com

Ultimele Articole