sâmbătă, mai 11, 2024
spot_img

Regionala Cluj a CFR SA vrea să închirieze material rulant pentru transport piatră spartă

Regionala Cluj a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să închirieze material rulant pentru transport piatră spartă.

transport piatră spartă licitație pentru piatră spartă piatră spartă pentru calea ferată
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat vineri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Închiriere material rulant pentru transport piatră spartă – Sucursala Regională CF Cluj”.

În vederea asigurării necesarului de piatră spartă pentru lucrările de reparații și întreținere linii CF este necesară achiziționarea serviciului de închiriere material rulant (locomotivă) și personal de specialitate. Acest serviciu presupune ca operatorul feroviar să efectueze transportul feroviar (cu mijloace specifice și personal de specialitate – de tracțiune, partidă de manevră, revizor tehnic vagoane – puse la dispoziție de către acesta) de piatră spartă din Stația Poiana Ilvei, (asigurând manevra la încărcare) pe raza de activitate a Sucursalei Regionale CF Cluj, în locurile specificate, cum ar fi Secția L3 Cluj, Secția L5 Oradea, Secția L6 Satu Mare, Secția L7 Dej, Secția L8 Bistrița, Secția L9 Sighet (asigurând manevra la descărcare).

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.040.503 lei, echivalentul a aproximativ 205.000 euro.Licitație pentru material rulant pentru transport piatră spartă. Condiții de participare

Pentru îndeplinirea cerinței privind experiența similară, ofertantul va prezența o listă a principalelor servicii efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani de zile, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiariarilor publici sau privați.

Garanția de participare la licitație este 10.000 de lei și se constituie prin virament bancar în contul entității contractante (CNCF CFR SA – SRCF Cluj). Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 26 martie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 26 iulie 2021. (A.B.)

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole