spot_img
sâmbătă, ianuarie 28, 2023
spot_img

Transport for London cauta contractor pentru extinderea liniei Barking Riverside

01-tflTransport for London (TfL) a trimis o notificare Jurnalului Oficial al Uniunii Europene (OJEU) conform careia lanseaza cererile de exprimare a interesului pentru constructia extensiei feroviare Barking Riverside care va deservi cel mai mare complex de constructii rezidentiale din estul Londrei.
O invitatie de participare la licitatie oficiala este asteptata in 2017 dupa finalizarea lucrarilor de proiectare. Ordinul Lucrarilor de Transport si Constructii a fost depus la inceputul anului. Constructia extensiei de 4,5 km a liniei care leaga Gospel Oak de Barking va oferi servicii de transport cu metroul pana in centrul comunitatii Barking Riverside. Lucrarile de constructie vor incepe la sfarsitul lui 2017, iar serviciile de transport cu trenul vor fi lansate in 2021.
Proiectul este finantat partial din fondul de dezvoltare al TfL cu 360 de milioane de lire (422 milioane de euro) care dezvolta peste 50,000 de locuinte si 30,000 de locuri de munca prin sustinerea a 14 proiecte de dezvoltare in Londra.

Ultimele Articole