vineri, mai 10, 2024
spot_img

Regionala Craiova a CFR SA caută o firmă pentru transport feroviar de piatră spartă

Regionala Craiova a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA caută o firmă pentru transport feroviar de piatră spartă de la Bumbești până în stațiile unde este nevoie.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de transport piatră spartă”. Valoarea totală estimată a contractului, ce trebuie dus la bun sfârșit în termen de patru luni, este de 1.008.200 de lei, echivalentul a peste 200.000 de euro.

Serviciul ce urmează a fi achizitonat constă în transportul feroviar cu mijloace specific puse la dispoziție de operatorul feroviar al cantității de 15.000 tone de piatră spartă din stația Bumbești (inclusiv manevra de încărcare), până la următoarele destinații: Costești, Slatina, Gălățeni, Drăgănești Olt, Zavideni, Govora, Gura Motrului, Butoiești, Strehaia, Tamna, Drobeta Turnu Severin, Copăcioasa, Bibești, Meri, Pietrele Albe, Târgu Jiu, Rovinari, Turceni, Ișalnița, Pielești, Piatra Olt și asigurarea manevrei la descărcare în punctele stabilite prin caietul de sarcini.Condiții de participare la licitația pentru transport feroviar de piatră spartă

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită prezentarea cifrei medii de afaceri anuale pe ultimii trei ani (2019, 2020, 2021), care trebuie să fie de minimum 900.000 de lei.

Ofertantul (asocierea, în cazul în care ofertantul este o asociere) trebuie să prezinte o listă a serviciilor de transport feroviar realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult trei ani, însoţită de certificate de bună execuţie pentru serviciile cele mai importante. Ofertantul trebuie să facă dovada că în ultimii trei ani de la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor a executat, la nivelul unui contract/mai multor contracte, servicii similare a căror valoare individuală/valoare cumulată a fost de minimum 900.000 de lei fără TVA.

Valoarea garanției de participare este de 10.000 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 7 iunie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 7 octombrie 2022.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole