spot_img
vineri, ianuarie 27, 2023
spot_img

Transmashholding va colabora cu Universitatea de Cai Ferate din Moscova

05-TransmashholdingKirill Lipa, Directorul General al Transmashholding, si Boris Levin, rectorul Universitatii de Cai Ferate din Moscova, au semnat un acord de parteneriat si colaborare.
Acordul are ca scop instruirea profesionala si realizarea sistemelor de dezvoltare a carierei inginerilor si personalului tehnic al Transmashholding, precum si cresterea potentialului stiintific al celor doua parti.
Conform acordului, se organizeaza instruireaacoperita de angajator pentru experti, se introduce un sistem de burse pentru cei mai buni studenti si sunt oferite stagii si plasare in campul muncii pentru absolventii universitatii. Managerii, expertii si muncitorii angajati ai Transmashholding vor putea beneficia de educatie profesionala suplimentara.
Angajatii Transmashholding se vor implica in instruirea studentilor prin cursuri si practica. Acestia vor participa la activitatile de certificare la incheierea cursurior postuniversitare, precum si in cadrul evenimentelor organizate de universitate.
Acordul are o durata nelimitata.

Ultimele Articole