TransLogistica gazduieste peste 60 de expozanti

Organizat la Romexpo Bucuresti, in perioada 12 – 14 octombrie, targul international de transport si logistica, TransLogistica gazduieste in editia 2017 un numar de peste 60 de companii expozante printre care se numara Grup Feroviar Roman (GFR), CFR Marfa, Cosco Shipping si Portul Constanta.

TransLogistica este unul dintre cele mai importante targuri de logistica si transport din Romania si din Europa de est si sud-est. Evenimentul este dedicat produselor, serviciilor si solutiilor inovatoare din transporturi comerciale, expedieri de marfuri si canale logistice.

In prima zi a evenimentului se desfasoara conferinta „Romania HUB Logistic” care isi propune sa promoveze oportunitatile de investitii in industria de logistica si transport din Romania, in mod deoesbit in parcuri industriale, centre logistice si mari proiecte de infrastructura.

Maria Magdalena Grigore, Secretar de Stat Ministerul Transporturilor, Angel Gheorghiu, Subsecretar de Stat, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Ionut Mosteanu, Secretar Camera Deputatilor si Alexandru Craciun, Director Comercial  al Administratiei Porturilor Constanta se numara printre speakerii ce si-au anuntat prezenta la conferinta „Romania HUB Logistic”.

A doua zi a targului va gazdui evenimentele TransLogistica Connect, o platforma de reuniune intre producatori si transportatori de marfa precum si Green Logistica Forum, dedicat solutiilor „verzi” din domeniul transportului si logisticii.