marți, mai 7, 2024
spot_img

S-a lansat o procedură de achiziție de transformatoare la SRCF Constanța

O procedură de achiziție de transformatoare la SRCF Constanța, în valoare de peste 70.000 de euro, a fost lansată recent.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Transformatoare”. Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea a fi încheiat este de 360.611,9 lei, echivalentul a aproximativ 72.000 de euro.

Activitatea de întreținere constă în verificarea periodică a condițiilor tehnice minime de funcționare a instalațiilor, precum și a stării tehnice a acestora, în cadrul căreia se efectuează măsurători, reglaje și reparații la instalații, se arată în anunț. Pentru efectuarea în condiții instrucționale a lucrărilor de întreținere și reparații a infrastructurii feroviare cu personalul propriu, în scopul menținerii în limitele de bună funcționare a instalațiilor și prevenirea producerii unor defecțiuni prin înlocuirea pieselor defecte sau care prezintă uzuri, este necesară asigurarea materialelor, pieselor de schimb și componentelor subansamblurilor. Locul de livrare a produselor va fi la secțiile CT-1 Constanța și CT-2 Fetești. Termenul de livrare a produselor este de 90 zile de la data semnării contractului de către ambele părţi.Licitație de transformatoare la SRCF Constanța, împărțită în patru loturi

Procedura de achiziție este împărțită în patru loturi, după cum urmează:

  1. Lot nr. 1 – Transformatoare alimentare tip D, E, L

Valoarea estimată fără TVA: 123.628,90 lei

  1. Lot nr. 2 – Transformatoare electrice tip AC, RC

Valoarea estimată fără TVA: 94.083,00 lei

  1. Lot nr. 3 – Transformator tip T4S cu siguranță

Valoarea estimată fără TVA: 133.540,00 lei

  1. Lot nr. 4 – Transformatoare – Adaptor releu de foc ARF-1

Valoarea estimată fără TVA: 9.360,00 lei.

Pentru participarea la licitație se solicită experienţă similară. Ofertantul trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani a furnizat produse similare în valoare individuală/cumulată de minimum 123.628 lei fără TVA pentru lotul 1, 94.083 lei fără TVA pentru lotul 2, 133.540 lei fără TVA pentru lotul 3, 9.360 lei fără TVA pentru lotul 4, dintr-unul sau mai multe contracte (pentru fiecare lot în parte).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 23 mai 2024, ora 15:00 pentru toate loturile. Ofertele trebuie să fie valabile până pe 23 august 2024.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole