TRANSFEROVIAR GRUP și TRANSFEROVIAR INFRASTRUCTURĂ NEINTEROPERABILĂ și-au publicat oferta pe CFiR

21 ianuarie 2021

TRANSFEROVIAR GRUP S.A. (TFG), grup de societăti unit şi solid, cu activitate în domeniul feroviar atât pe piaţă internă, cât şi la nivel internaţional, și TRANSFEROVIAR INFRASTRUCTURĂ NEINTEROPERABILĂ S.R.L. (TFIN),  gestionar de infrastructură feroviară și parte a TFG, și-au publicat ofertele de locuri de muncă pe site-ul CFiR.

Cu activităti derulate atât în domeniul construcţiei şi reparaţiilor de material rulant şi de cale ferată, cât şi de transport marfă şi călători, TRANSFEROVIAR GRUP S.A. (TFG) reuşește să satisfacă o paletă largă de cerinţe în domeniul serviciilor feroviare, punând pe primul plan nevoile clientului şi satisfacerea celor mai înalte standarde de calitate şi promptitudine.

VINO ÎN ECHIPA TRANSFEROVIAR GRUP

TFG este o companie care se bazează în primul rând pe o echipă de profesionişti, fiind prezenţi de peste 10 ani pe o piaţă competitivă unde este loc doar pentru companii solide care pun accent pe seriozitate şi profesionalism.

Obiectivele Transferoviar Grup
  • Furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate în condiţii de siguranţă pentru clienţi şi mediul inconjurător;
  • Dezvoltarea unei relaţii sustenabile cu clienţii noştri, bazată pe un sistem de tipul win-win;
  • Dezvoltarea continuă a resurselor umane în scopul obţinerii de performanţă în domeniu, reorganizarea firmei pentru a putea răspunde misiunii;
  • Promovarea managementului calităţii;
  • Instruirea continuă a personalului, în vederea însuşirii tehnicilor şi tehnologiilor moderne.
Transferoviar Grup angajează
VEZI MAI MULTE DETALII

 

Transferoviar Infrastructura Neinteroperabila este gestionar de infrastructură feroviară pe următoarele secții de circulație neinteroperabilă: secția Galați – Bârlad, secția Berca – Nehoiasu, secția Titan Sud – București Sud Grupa Călători, secția București Sud Grupă Călători – Oltenița.

Aceste  cinci secții  au o lungime totală de aproximativ 300 km și  permit o viteză medie de circulație de 46 Km/h pentru trenurile de marfă și o viteză medie de circulație de 60 km/h pentru trenurile de călători.

Transferoviar Infrastructura Neinteroperabila angajează IMPIEGAT DE MIȘCARE în Localitatea/Zona – București.

VEZI MAI MULTE DETALII