Transdev comanda alte 16 automotoare Flirt

14 iunie 2019

Subsidiara Transdev NordWestBahn GmbH a acordat companiei Stadler un contract in valoare de 100 de milioane de euro pentru livrarea a 16 automotoare Flirt cu patru vagoane care vor intra in serviciu pe reteaua regionala Bremen/Saxonia Inferioara in decembrie 2022.
„Suntem incantati ca putem sa continuam colaborarea noastra de succes cu Transdev odata cu livrarea trenurilor Flirt pentru regiunea Bremen pentru prima data”, a declarat Jure Mikolčić, CEO Stadler, Germania.
Trenurile cu o lungime de 86,9 m vor fi dotate cu 260 de scaune si o capacitate totala de 527 de pasageri. Vehiculele sunt dotate cu un sistem de monitorizare video, prize electrice pentru incarcarea bicicletelor electrice si spatii dedicate carucioarelor cu rotile conform specificatiilor STI. Reteaua wireless cu care sunt dotate trenurile si sistemul modern de informare a pasagerilor care afiseaza date in timp real pe monitoare amplasate in fiecare zona de incarcare faciliteaza actualizarea informatiilor cu privire la calatorie. Vehiculele pot atinge o viteza maxima de 160 km/h.