spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Tramvaiul turcesc de la Timișoara s-a defectat la scurt timp după ieșirea pe traseu

Tramvaiul turcesc de la Timișoara, primul din cele opt cumpărate de Primăria orașului, s-a defectat la scurt timp după ce a ieșit pe traseu.

După doar câteva ore de circulație, sâmbăta dimineața, tramvaiul Bozankaya a înțepenit pe șine, în zona Badea Cârțan, relatează site-ul local Opinia Timișoarei.

Preț de 15 minute, garnitura a fost blocată în intersecția cu bulevardul Take Ionescu, iar traficul rutier și al tramvaielor a fost dat peste cap.

CITEȘTE și Piesa lipsă care ține tramvaiele Bozankaya în depou la Timișoara

Reprezentanții STPT nu știu de ce s-a defectat tramvaiul turcesc de la Timișoara

Reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara (STPT) spun că deocamdată nu cunosc cauza blocării pe linie a garniturii. ”Tramvaiul s-a oprit, în jurul orei 11.00, în zona Badea Cârțan. Deocamdată nu știm exact motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru, așteptăm ca echipa de specialiști din Turcia să ne spună care a fost cauza. În acest moment, tramvaiul a fost repornit și circulă fară să prezinte probleme”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Patriciu Rușeț, directorul STPT.

Sâmbătă dimineața a fost scos pe traseu primul dintre cele opt tramvaie noi, produse de turcii de la Bozankaya, după ce au fost făcute toate testele și au ajuns în depoul STPT și cricurile necesare pentru repunerea lor în circulație, în cazul unei deraieri. Duminica urmează să înceapă să circule și restul de șapte garnituri, pe liniile 1 și 6.

Ultimele Articole