spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Tramvaiul 41 circulă duminică. Lucrările la Pasajul Ciurel au fost finalizate înainte de termen

Tramvaiul 41 circulă duminică, 10 noiembrie, după ce lucrările la Pasajul Ciurel au fost finalizate înainte de termenul stabilit inițial de constructor și Primăria Capitalei.

Tramvaiul 41 circulă duminică Tramvaiul 41 nu circulă suspendă tramvaiul 41 se reia circulația tramvaiului 41 intervalul de succedare la tramvaiul 41 frecvență redusă pentru tramvaiul 41 se suspendă tramvaiul 41 curăţenie în tramvaie Se suspendă circulaţia tramvaiului 41

”Întrucât lucrările programate la Pasajul Ciurel au fost finalizate înainte de termen, tramvaiele liniei 41 vor circula în ziua de duminică, 10.11.2019, pe traseul actual, după un program de week-end”, a anunțat Societatea de Transport București (STB), printr-un comunicat de presă dat publicității joi.

Săptămâna trecută, STB anunțase că tramvaiul 41 nu circulă în următoarele două duminici, pe 3 și 10 noiembrie 2019, din cauza unor lucrări la Pasajul Ciurel.

Tramvaiul 41 circulă duminică, după mai multe întreruperi

Circulația tramvaiului 41 a mai fost suspendată în zilele de week end din septembrie, tot pentru efectuarea unor lucrări la Podul Ciurel.

Anterior, circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost suspendată între 29 iunie şi 1 septembrie pentru realizarea unor lucrări la Podul Ciurel, la staţia de metrou din Drumul Taberei şi la Pasajul Grant, iar pentru preluarea călătorilor au fost introduse 50 de autobuze pe două linii navetă. Pe 1 septembrie, circulația a fost reluată, însă pe un singur fir, iar tramvaiele traversează Pasejul Grant alternativ, fiind dirijate ”la paletă”.

Ultimele Articole