duminică, mai 28, 2023
spot_img

GALERIE FOTO O șoferiță a blocat tramvaiele în Pipera, după ce mașina a rămas blocată pe linie

O șoferiță care conducea un autoturism cu număr de Prahova a reușit joi seara să blocheze tramvaiele în Pipera, după ce mașina pe care o conducea a rămas blocată pe linie.

A încălcat legea, depășind pe linia de tramvai coloana de mașini de pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu.  Nefiind din București, a încercat să facă același lucru și după ce a virat la dreapta, pe Șoseaua Petricani, unde liniile de tramvai sunt supraînălțate, asemenea șinelor de cale ferată. Pe cale de consecință, mașina a rămas blocată, iar sute de bucureșteni din tramvaie au fost nevoiți să coboare din mijocul de transport al STB și să-și continue călătoria pe jos, pe o ploaie câinească.

Într-un final, au reînceput să circule tramvaiele în Pipera

Tragic-comicul situației a fost relatat pe Facebook de Alina Stoicescu, călător într-unul dintre tramvaiele afectate de isprava șoferiței prahovene și care a făcut și fotografiile: ”Așa ceva… Ploaie, vânt… Vreme câinoasă, ce să mai… Am așteptat vreo jumătate de oră tramvaiul (la Rocin). În sfârșit, a apărut unul. Aglomerație mare, lume nervoasă. Parcurgem o stație, până la colț, la Gelcap, și ne oprim. Vatmanița ne anunță că nu poate merge mai departe. În față, mai staționa un tramvai. Coborâm, și eu, și mulți alții, pufnind și întrebându-ne ce-o fi, pe vremea asta, și până unde o fi necesar să mergem pe jos. După câteva zeci de metri, ce să vezi, o mașină înțepenită chiar pe linia de tramvai. Cu… o blondă la volan, disperată să iasă cumva de-acolo. Noi, pasagerii, am uitat de ploaie, de vânt și ne-am oprit să ne minunăm: cum, Doamne-iartă-mă, o fi ajuns acolo? Filmulețe, poze… fiindcă așa ceva mai rar vezi. Au apărut și câțivai polițiști, care s-au închinat și ei… În fine, am plecat mai departe pe jos. La Mobexpert, m-am oprit, căci se vedea tramvaiul înaintând, foooaaarte încet, întrucât, în fața lui, venea mașina cu pricina, în ideea să ajungă la porțiunea de asfalt de la intersecția cu Șos. Fabrica de Glucoză. Zău, chiar n-aș vrea să jignesc pe nimeni, dar uneori chiar îți vine să crezi că în bancurile cu blonde există un sâmbure de adevăr… 🙂 (Îmi pare rău pentru calitatea pozelor, deh, condițiile meteo nefavorabile sunt de vină)”.

Ultimele Articole