spot_img
joi, decembrie 1, 2022
spot_img

Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală. Cinci călători au ajuns la spital

Două tramvaie s-au ciocnit în noaptea de sâmbătă spre duminică în Capitală, după ce un vatman a uitat să schimbe macazul.

tramvaie s-au ciocnit TIR a fost lovit de tren trafic feroviar oprit mașină a fost lovită de tren accident la trecerea la nivel mașină a fost lovită de tren TIR a ajuns pe calea ferată accident mortal la calea ferată căruță a fost lovită de tren tren a lovit un camion tren a lovit patru vaci tren a lovit o remorcă tren a deraiat căruţă a fost lovită de tren accident la trecerea căii ferate tramvaie s-au ciocnit accident mortal în Maramureș mașină a fost lovită de tren TIR lovit de tren

Tramvaiul pe care-l conducea s-a ciocnit cu un alt tramvai care circula regulamentar. În urma impactului, cinci călători au ajuns la spital.

Incidentul s-a petrecut pe linia tramvaiului 21 la intersecţia Căii Moşilor cu strada Doctor Paleologu. Impactul a fost atât de violent încât cinci călători aflaţi în cele două mijloace de transport ale STB au avut nevoie de îngrijirile medicilor. După ce au fost stabilizate, victimele au fost duse la spital.

Între timp, polițiştii de la Brigada Rutieră vor deschide pe numele vatmanului vinovat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele Articole