spot_img
joi, ianuarie 20, 2022
spot_img

STB introduce mai multe tramvaie în Pipera și înființează o linie de autobuz

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunţat că, începând de luni, va introduce mai multe tramvaie în Pipera și va înfiinţa linia de autobuze 343, între Institutul Oncologic şi Platforma Pipera.

tramvaie în Pipera

”În vederea creşterii capacităţii de transport în zona Platformei Pipera, începând cu data de 08.07.2019, ca urmare a solicitării Primăriei Capitalei şi a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (ADTPBI), Societatea de Transport Bucureşti va înfiinţa linia de autobuze 343”, a transmis sâmbătă STB.

Mai multe tramvaie în Pipera, pe liniile 16 și 36

Sursa citată a precizat că noua linie va funcţiona între Institutul Oncologic şi Platforma Pipera pe următorul traseu: Şoseaua Fundeni, Şoseaua Colentina, Strada Doamna Ghica, Bd. Dimitrie Pompeiu, cu retur pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Şoseaua Pipera, Şoseaua Bucureşti Nord, Strada Petricani, Strada Doamna Ghica şi Şoseaua Fundeni.

De asemenea, de la aceeaşi dată, STB va suplimenta numărul tramvaielor pe liniile 16 si 36, astfel încât capacitatea de transport va creşte cu 20%, iar timpul programat de aşteptare în staţii va scădea la 8 minute pe linia 16 şi la 10 minute pe linia 36.

Ultimele Articole