spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Tramvai nou – nouț, acroșat deja la Iași

La doar câteva zile după sosire, un tramvai PESA a și fost acroșat la Iași de un autoturism, din cauza unei manevre neregulamentare a acestuia.

Accidentul a avut loc miercuri, 15 septembrie 2021, fiind implicat un autoturism și unul dintre tramvaiele noi PESA aduse din Polonia, potrivit bzi.ro.

Compania de Transport Public Iași a avut o primă reacție în ceea ce privește accidentul.

„Vagonul, care circula regulamentar pe traseul 9, a acroșat un autoturism care schimba direcția de mers direct de pe calea de rulare a tramvaielor. Polițiști din cadrul Biroului Rutier Iași au demarat cercetări în acest caz, iar în funcție de rezultatul acestora vor fi luate măsurile ce se impun”, au transmis reprezentanții CTP Iași.

La 14 septembrie 2021, Compania de Transport Public Iași a scos pe traseu încă două tramvaie PESA. În momentul de față, 4 tramvaie noi, din cele 6 aduse recent din Polonia circulă pe străzile Municipiului Iași. Primele două, care au fost lansate în urmă cu aproximativ o săptămână, au trecut de perioada de probă, iar vatmanii care au condus aceste mijloace de transport în comun au devenit titulari. În imediata perioadă, urmează să ajungă la Iași și primul tramvai din Turcia. (sursa foto bzi.ro)

Ultimele Articole