spot_img
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
spot_img

Un consilier local vrea prelungirea liniei de tramvai în orașul Pantelimon

Consilierul local al USR PLUS la Primăria Sectorului 2, Andrei Panaitescu, vrea prelungirea liniei de tramvai în orașul Pantelimon.

„Proiect de mobilitate pentru Sectorul 2. Prelungirea liniei de tramvai Cora Pantelimon – Șoseaua de Centură este rezultatul a 9 luni de consultări și coordonare a actorilor relevanți în vederea extinderii infrastructurii de transport public prin prelungirea cu aproximativ 5 km a liniei de tramvai din cartierul Pantelimon (Cora Pantelimon) → traversând orașul Pantelimon → până la Șoseaua de Centură (Fabrica Tuborg). Soluția găsită împreună cu actorii implicați – Primăria Municipiului București, Consiliul Judetean Ilfov, administrația orașului Pantelimon, Ministerul Transporturilor, CNAIR și SNCFR SA – va duce la reducerea semnificativă a traficului auto ce intră în sector din partea de est a județului Ilfov. Joi, în ședința de consiliu, încep demersurile birocratice”, a scris pe contul său de Facebook alesul local.Linie de tramvai în orașul Pantelimon. Inițiatorul nu poate da detalii

tramvai în orașul PantelimonDincolo de faptul că Andrei Panaitescu nu a aflat că SNCFR nu mai există de 23 de ani (de la 1 octombrie 1998), inițiativa sa pare una bună, dar despre care nici el nu poate da foarte multe amănunte.

Comentariile la postarea sa sunt împărțite. În vreme ce unii laudă inițiativa, alții o critică. El nu a putut răspunde concret la întrebările care i-au fost adresate, iar unii utilizatori de Facebook i-au reproșat că se preocupă de construcția de linii noi de tramvai, în vreme ce cele deja existente în sectorul său sunt într-o stare deplorabilă.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole