luni, aprilie 29, 2024
spot_img

GALERIE FOTO Un tramvai deraiat la Galați era cât pe ce să lovească mai multe mașini

Un tramvai deraiat la Galați în cursul zilei de vineri era cât pe ce să lovească mai multe  mașini aflate în trafic, dar și parcate în apropiere.

Călătorii au trecut prin mari emoţii după ce mijlocul de trransport în comun a pătruns pe carosabil. Gălățenii care circulau cu un tramvai aparţinând Transurb, societatea publică de transport local, au trecut prin mari emoţii în Vinerea Mare.

În cartierul Micro 39 A din Galaţi, la doar câţiva zeci de metri de staţie, mijlocul de transport în comun a deraiat şi s-a oprit la mică distanţă de mai multe maşini parcate în zonă. Din fericire, nicio maşină nu circula în acel moment prin apropiere, altfel exista riscul ca aceasta să fie lovită în plin de tramvaiul deraiat.

Tramvai deraiat la Galați. Vehiculul are o vârstă venerabilă

Mijlocul de transport în comun are o vechime de câţiva zeci de ani şi ar fi trebuit casat, dar pentru că în ultimii ani parcul auto şi cel de tramvaie al Transurb nu a fost înnoit, şoferii şi vatmanii circulă cu aceste veritabile relicve, punând în pericol siguranţa călătorilor şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Mai mulţi angajaţi de la societatea de transport public local încearcă în momentul de faţă să repună pe linie tramvaiul, circulaţia în zonă desfăşurându-se doar pe un singur sens.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole