marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Tramvai Astra nou-nouț, „agățat” la Brăila de un taximetrist

Tramvai Astra nou-nouț deja „agățat” la Brăila. Unul dintre cele două tramvaie livrate Brăilei de către Astra Vagoane Călători a fost deja lovit de un taximetrist care nu s-a asigurat în trafic. 

Un șofer de taxi care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers a provocat un accident dumincă dimineață, în jurul orei 9:40, pe bulevardul Dorobanților din Brăila, potrivit obiectivbr.ro. După cum au transmis polițiștii Biroului Rutier, un bărbat de 67 de ani din Brăila, în timp ce conducea un autoturism tip Taxi pe Bulevardul Dorobanților, dinspre strada 1 Decembrie 1918 către strada Gării, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda nr. 2 pe banda nr. 3 și a fost acroșat de un tramvai Astra.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Atât șoferul, cât și vatmanul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Persoanele implicate se vor deplasa la Ghișeul Tamponări din cadrul Serviciului Rutier pentru luarea măsurilor legale.

În luna martie, edilii brăileni au anunțat începerea fabricației a încă opt tramvaie destinate orașului de la Dunăre.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole