spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

Traficul feroviar din nordul Germaniei, afectat de ninsori

Germania şi Olanda sunt afectate de căderi masive de zăpadă. Acestea au cauzat întreruperea curselor feroviare şi a traficului rutier din cele două ţări.

 

sursa foto: Euronews

Din cauza ninsorilor abundente şi a furtunilor de zăpadă, Deutsche Bahn a anulat circulaţia trenurilor pe mai multe rute, inclusiv între Berlin şi Hamburg, potrivit DPA.  Traficul feroviar şi cel rutier au fost de asemenea întrerupte în landurile Renania de Nord-Westfalia şi Saxonia Inferioară.

Situaţia din gările feroviare a fost departe de a fi haotică, întrucât majoritatea cetăţenilor din Germania şi Olanda au ţinut cont de prognoza meteorologică şi şi-au modificat planurile de călătorie.

În Germania, serviciile de intervenţie au fost plasate în regim de alertă pe durata acestui weekend, după ce meteorologii au emis un cod roşu de vreme severă în mai multe regiuni ale ţării.

Prima ninsoare abundentă a fost raportată la Gottingen, însă Poliţia germană a anunţat că un strat gros de zăpadă s-a depus în noaptea de sâmbătă spre duminică şi în oraşele Hanovra şi Osnabruck. (D.C.)

Ultimele Articole