spot_img
miercuri, martie 22, 2023
spot_img

Traficul feroviar din Mainz, dat peste cap de români care și-au pus corturile între șine

Traficul feroviar din Mainz, Germania, a fost dat peste cap de un grup de români care și-au instalat corturile între șinele de cale ferată.

O tabără de corturi a fost descoperită între liniile de cale ferată între Mainz Hauptbahnhof și Mombach, precum și între Mainz Hauptbahnhof și Mainz Nord. În consecință, poliția federală a decis joi seara închiderea liniei, iar 53 de trenuri au avut întârzieri. Doi români au fost arestați, informează site-ul Știri Diaspora.

Potrivit Poliției Federale, un ofițer de poliție care călătorea într-un tren a descoperit tabăra de corturi. Accesul la locul de campare a fost posibil doar prin traversarea șinelor și, după cum s-a dovedit în cele din urmă, acolo se aflau obiecte de uz zilnic, saltele, precum și diverse gunoaie.

Traficul feroviar din Mainz, oprit. Întârzieri totale de 1.400 de minute

O patrulă a secției de poliție federală din Mainz a depistat un grup de aproximativ zece persoane în zona căii ferate.

Ofițerii au ordonat apoi imediat trenurilor să încetinească în această zonă pentru a nu pune în pericol românii dintre linii. Cei mai mulți dintre aceștia s-au îndepărtat când au văzut că vin polițiștii.

Doar o femeie româncă de 63 de ani și un bărbat român de 66 de ani au putut fi reținuți de patrulă. Ambii au confirmat suspiciunile polițiștilor și au declarat că au vrut să petreacă noaptea între șine. Drept urmare, Poliția Federală a dispus închiderea căii ferate. Pentru trenuri, această închidere a dus la o întârziere totală de peste 1.400 de minute.

Ultimele Articole