miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Trafic feroviar oprit și reluat după șase ore pe intervalul Toplița-Lunca Bradului

Circulația feroviară este oprită duminică dimineața pe intervalul Lunca Bradului – Toplița (linie simplă), unde personalul feroviar acționează pentru îndepărtarea din gabaritul liniei a copacilor rupți de furtuna din cursul nopții.

UPDATE. CFR SA a anunțat că circulația feroviară pe intervalul CF Toplița – Deda se desfășoară în condiții normale, cu tracțiune electrică, începând cu ora 14.36.

UPDATE. Circulația feroviară se desfășoară cu tracțiune Diesel pe intervalul Stânceni – Răstolița, trenurile staționate temporar fiind reînscrise în trafic dublate cu o locomotivă Diesel pe întrega distanță. Intervențiile pentru repunerea sub tensiune, care implică înlocuirea firului de contact rupt și a componentelor arse și avariate, se vor desfășura în intervalele orare succesive libere. ”Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile necesare pentru remedierea deranjamentului și restabilirea circulației în condiții normale”, se arată în comunicatul CNCF CFR SA.

Personalul feroviar din stațiile Toplița și Deda intervine pentru eliberarea liniei de cale ferată, iar lucrările pentru înlocuirea firului de contact rupt și a altor componente avariate se vor derula după reînscrierea în circulație a celor două trenuri oprite temporar în Lunca Bradului și Răstolița – IR 10731 și IRN 407 – care vor fi dublate cu locomotivă Diesel pe zona fără tensiune în linia de contact, potrivit CFR SA.

CFR SA transmite scuze călătorilor și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Brașov intervine deja în zona respectivă pentru îndepărtarea copacilor și eliberarea gabaritului, astfel încât traficul feroviar pentru trenurile staționate temporar să se reia în condiții de siguranță.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole