luni, mai 13, 2024
spot_img

Trafic feroviar restricționat pe Magistrala 800. O persoană a fost lovită de tren

Este trafic feroviar restricționat luni dimineață pe Magistrala 800 București-Constanța, după ce o persoană a fost lovită de tren.

UPDATE. Traficul feroviar a fost reluat la ora 09:55, pe firul II între stațiile Basarabi și Dorobanțu, trenul IR 1582 fiind reînscris în circulație, după o staționare de 82 de minute la locul accidentului.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că traficul feroviar pe magistrala București – Constanța se desfășoară la această oră doar pe firul I între stațiile Basarabi și Dorobanțu, firul II fiind închis temporar după ce o persoană a fost accidentată mortal de trenul IR 1582.

În jurul orei 08:36, mecanicul trenului IR 1582 operat de SNTFC CFR Călători a anunțat că a accidentat o persoană surprinsă pe linia de cale ferată între stațiile Basarabi și Dorobanțu, pe firul II. Trenul IR 1582, care circulă în relația Constanța – București Nord, va staționa în zona accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate.Trafic feroviar restricționat. Se circulă doar pe firul I

De asemenea, purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA, Oana Brânzan, a menționat faptul că, în intervalul orar necesar desfășurării cercetărilor la locul accidentului toate celelalte trenuri care circulă pe magistrala București – Constanța și retur vor avea graficul trasat între stațiile Basarabi și Dorobanțu doar pe firul I.

”Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului”, se arată în comunicatul administratorului infrastructurii.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole