spot_img
marți, noiembrie 29, 2022
spot_img

UPDATE Trafic feroviar reluat între Sibiu și Brașov. Un tren a lovit patru cai aflați pe calea ferată

Între Brașov și Sibiu este trafic feroviar oprit vineri dimineață, după ce un tren de călători a lovit patru cai aflați pe calea ferată.

trafic feroviar oprit mașină a fost lovită de tren accident la trecerea la nivel mașină a fost lovită de tren TIR a ajuns pe calea ferată accident mortal la calea ferată căruță a fost lovită de tren tren a lovit un camion tren a lovit patru vaci tren a lovit o remorcă tren a deraiat căruţă a fost lovită de tren accident la trecerea căii ferate tramvaie s-au ciocnit accident mortal în Maramureș mașină a fost lovită de tren TIR lovit de tren

UPDATE S-a reluat circulația

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat informează că la ora 9.00 a fost reluat traficul feroviar pe realația Sibiu – București Nord. Trenul IR 1528 și-a reluat călătoria cu o altă locomotivă.

Traficul feroviar pe magistrala 200 este oprit vineri dimineaţă după ce un tren de călători care circula pe ruta Sibiu – Bucureşti a lovit patru cai. Accidentul a avut loc între staţiile Dumbrăviţa şi Vlădeni, în judeţul Braşov.

”Circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 200, între staţiile CF Dumbrăviţa şi Vlădeni, după ce un tren de călători, care circulă pe relaţia Sibiu – Bucureşti Nord, a surprins şi accidentat în gabaritul căii ferate patru cai”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Centrul Infotrafic nu precizează când va fi reluată circulaţia.

UPDATE Trafic feroviar oprit. CFR Călători a trimis o altă locomotivă

Pentru continuarea călătoriei, reprezentanții CFR Călători au trimis deja la fața locului o altă locomotivă, trenul urmând să-si reia circulația în maximum 30 de minute, a anunțat Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

”La această oră, echipajele de interventie acționează pentru eliberarea gabaritului, urmând ca personalul feroviar să decupleze locomotiva defectă și să o atașeze pe cea de ajutor”, a mai precizat CNCF CFR SA.

Ultimele Articole