spot_img
sâmbătă, mai 28, 2022
spot_img

Trafic feroviar oprit pe secția 813, între Constanța și Mangalia. O mașină a intrat în fața trenului

Duminică seară este trafic feroviar oprit pe secția 813, între Constanța și Mangalia, după ce un tren a lovit un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată.

trafic feroviar oprit pe secția 813 reparații pe linia ferată Constanța-Mangalia

UPDATE. Accidentul s-a produs la trecerea la nivel semnalizată cu crucea Sfântului Andrei din apropierea Haltei Pescăruș, la km 256+700. Mașina implicată era marca BMW. Plugul locomotivei a fost avariat. În ajutorul mecanicului trenului Regio Constanța-Mangalia, pentru a putea reporni garnitura în siguranță, a sărit Dumitru Dascălu, mecanic de locomotivă pensionar.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe magistrala 800 (de fapt, secția 813 – n.red.), în apropierea localităţii 23 August, judeţul Constanţa, un tren care circula pe relaţia Constanţa-Mangalia a acroşat, la o trecere la nivel cu calea ferată, un autoturism. Potrivit primelor informaţii, o persoană este încarcerată în autoturism, iar o altă persoană se află inconştientă lângă vehicul. Echipajul medical acţionează la faţa locului, iar traficul feroviar este oprit pentru intervenţia echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a traficul feroviar în 60 – 90 de minute”, a transmis Centrul Infotrafic.

„Polițiștii de la Transporturi au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată, situată în localitatea 23 August, un tren a acroșat un autoturism. Conform primelor cercetări, trenul, care se deplasa pe ruta Constanța – Mangalia, a acroșat un autoturism, iar în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două persoane”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanţa.

Trafic feroviar oprit pe secția 813. Cele două persoane din mașină au fost duse la spital

În maşina lovită de tren se aflau un bărbat în vârstă de 41 de ani şi o femeie de 24 de ani. Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul a suferit un traumatism cranian grav, cu otoragie (n.r. – scurgere a unei cantităţi de sânge din ureche). El nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat,.

Femeia a fost diagnosticată cu un traumatism toracic. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa. (A.B.)

Ultimele Articole