spot_img
joi, decembrie 8, 2022
spot_img

Trafic feroviar oprit pe secția 307. O cisternă cu combustibil s-a răsturnat lângă calea ferată

Avem trafic feroviar oprit marți dimineață pe secția 307 Blaj – Târnăveni – Praid, din cauza unei cisterne cu combustibil care s-a răsturnat lângă calea ferată.

trafic feroviar oprit
FOTO Tirnaveni.ro

 

Cisterna s-a răsturnat, marți dimineața, în apropierea căii ferate din localitatea Sărățeni, în județul Mureș. Traficul feroviar a fost închis preventiv, informează Europa FM.

Trafic feroviar oprit. Polițiștii au sosit la fața locului

S-au deplasat la locul solicitat pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata, de la Detașamentul Târgu Mureș și SVSU Sovata, ajunși la locul intervenției aceștia au constatat că este vorba despre o cisternă cu combustibil răsturnată în afara părții carosabile aproape de calea ferată, motiv pentru care s-a sistat circulația pe calea ferată, informează site-ul de știri locale Tirnaveni.ro.

Cisterna se află aproape de calea ferată, motiv pentru care s-a decis oprirea circulației trenurilor. Nu au fost înregistrate victime și nu sunt scurgeri masive de combustibil. O altă autocisternă este așteptată în zonă pentru a se putea transfera combustibilul în siguranță. În jurul orei 08.00, două trenuri urmau să tranziteze locul în care s-a produs accidentul rutier.

O macara va ridica cisterna răsturnată. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Secția 307 este operată de garniturile aparținând Regio Călători.

Ultimele Articole