spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

VIDEO Trafic feroviar oprit pe secția 513. O mașină a intrat în fața unui tren de călători

Este trafic feroviar oprit pe secția de cale ferată 513 Suceava-Cacica, după ce o mașină a intrat în fața uui tren de călători.

trafic feroviar oprit
FOTO cu rol pur ilustrativ

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe secția de cale ferată 513, la kilometrul feroviar 7+100 de metri, în zona localității Dumbrăveni, județul Suceava, un tren de călători, care circulă pe relația Suceava-Botoșani, a acroșat, la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată (semnalizat cu indicatoare rutiere), un autoturism. Impactul s-a soldat cu decesul a două persoane din autovehicul. Traficul feroviar este oprit pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea circulației feroviare, în condiții normale, în 45-60 de minute”, a anunțat Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Trafic feroviar oprit. Două persoane au decedat

Este vorba de trenul IR 5564 Suceava Nord–Botoșani, în care se aflau 15 călători.
Cei doi bărbați care se aflau în mașină au rămas încarcerați. Angajații ISU Suceava care au intervenit au reușit să scoată cele două victime, dar, din păcate, medicul de pe ambulanța SMURD a declarat decesul acestora.

Ultimele Articole