spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Trafic feroviar oprit începând de azi pe secția 901. Se asigură transbordare auto

Începând de luni, 10 august, și până pe 25 septembrie va fi trafic feroviar oprit între staţiile Milcov şi Slătioara din judeţul Olt, pentru lucrări la un pod.

trafic feroviar oprit modificări în circulația trenurilor locomotivă defectă la Bradu
FOTO Realitatea de Olt

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pentru a permite executarea unor lucrări de reabilitare a unui pod feroviar, deplasarea trenurilor pe secţia de cale ferată 901 va fi în perioada 10.08.2020 – 25.09.2020 întreruptă la kilometrul feroviar 197+550 de metri, între staţiile CF Milcov şi Slătioara, judeţul Olt”, a transmis Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Potrivit sursei citate, în această perioadă, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA va asigura transbordarea călătorilor între staţiile CF Slatina şi Piatra-Olt cu mijloace auto.

Trafic feroviar oprit. Mai multe trenuri sunt afectate

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători anunțase încă de pe 31 iulie că vor fi modificări în circulația trenurilor pe ruta Slatina-Piatra Olt, secția 901.

Astfel, pentru realizarea unor lucrări de către CFR SA la infrastructura feroviară pe secțiunea Slatina – Piatra Olt, vor interveni modificări în circulația trenurilor în perioada 10 august – 25 septembrie 2020. Modificările pot fi consultate AICI.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate de modificări și doresc să renunțe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunțarea la călătorie.

Ultimele Articole