joi, mai 9, 2024
spot_img

Trafic feroviar întrerupt între Brașov și Sighișoara. Deranjament la linia de contact

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat joi după-amiază că este trafic feroviar întrerupt între Brașov și Sighișoara, pe Magistrala 300.

UPDATE. Intervențiile pe intervalul de stații Augustin – Rupea au fost finalizate, deranjamentul tehnic la sistemul de alimentare cu energie electrică a fost remediat, fiind restabilită alimentarea cu energie a firului de contact. Circulația feroviară între stațiile Augustin – Rupea a fost redeschisă la ora 17.25, a anunțat Oana Brânzan.

Purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA, Oana Brânzan, a precizat că traficul feroviar pe relația Augustin – Racoș – Rupea este întrerupt temporar, deoarece este necesară intervenția, cu drezina pantograf, în stația Racoș, pentru înlocuirea unor elemente de susținere a firului de contact și de repoziționare a acestuia.

Staționarea temporară a trei trenuri de călători – IR 347, IR 1734 și R 3503 – este necesară pentru a se asigura accesul drezinei pantograf în zona stației Racoș și intervenția personalului de specialitate, pentru remedierea deranjamentului. Cele trei trenuri de călători staționează temporar în gările Rupea, respectiv Augustin.

CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru remedierea operativă a acestui deranjament și reluarea circulației feroviare în cel mai scurt timp.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole