spot_img
sâmbătă, martie 25, 2023
spot_img

Trafic feroviar blocat pe M500. Un bărbat a fost lovit de tren la Buzău

La această oră este trafic feroviar blocat pe M500, după ce un bărbat a fost accidentat mortal de tren în timp ce încerca să traverseze liniile de cale ferată în zona depoului CFR Buzău.

trafic feroviar blocat pe M500

UPDATE Circulația feroviară a fost reluată, după ce polițiștii au finalizat cercetările la fața locului. IR 1754 a ajuns la destinație cu doar 19 minute întârziere, chit că a staționat 38 de minute la Buzău.

În urma impactului, bărbatul și-a pierdut viața pe loc. Impactul a fost atât de violent, încât trupul victimei este de nerecunoscut, informează site-ul local de știri Reporter Buzoian.

Anchetatorii nu au putut stabili decât că este vorba despre o persoană de sex masculin. În acest moment nu se știe dacă este vorba despre un accident sau despre o sinucidere, mai notează jurnaliștii buzoieni.

Trafic feroviar blocat pe M500. Bărbatul a fost lovit de trenul Suceava-București Nord

”Trafic feroviar blocat în municipiul Buzău, pe tronsonul trenului de persoane care se deplasa pe ruta Suceava – București Nord”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău. Cel mai probabil, este vorba de trenul IR 1754, care plecase din Suceava la ora 12,45 și urma să ajungă la București Nord la ora 19,01.

”Din primele date de la fața locului, un bărbat a fost surprins în zona căii ferate și accidentat mortal de tren. Se pare că persoana decedată este un buzoian, în vârstă de 54 de ani. În cauză, se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările”, au mai transmis oamenii legii.

Ultimele Articole