marți, mai 14, 2024
spot_img

Trafic deviat în Prahova, din cauza unor lucrări la calea ferată Ploiești – Măneciu

Șoferii vor avea parte joi de trafic deviat în Prahova, din cauza unor lucrări pe care CFR SA le face la calea ferată Ploiești – Măneciu.

trafic deviat în Prahova

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că joi, 18 aprilie 2019, în intervalul orar 9.30-19.00, pe raza Regionalei CF Bucureşti, se vor executa lucrări de întreţinere la linia de cale ferată şi de reparaţii în zona carosabilă de la trecerea la nivel care intersectează DJ 100N cu calea ferată Ploieşti-Măneciu, la km 39+317, pe teritoriul comunei Teişani, din judeţul Prahova.

Lucrările din zona trecerii la nivel constau în refacerea căii rutiere în pasaj, prin înlocuirea dalelor din beton deteriorate şi a materialelor de cale șină/traverse din zona pasajului.

Trafic deviat în Prahova. Rute ocolitoare

În intervalul orar necesar desfăşurării acestor lucrări, circulaţia rutieră se închide pe DJ 100N (pe raza comunei Teişani), de la intersecţia cu DN1A, km 118+450, până la intersecţia DJ 219, traficul fiind deviat pe rută ocolitoare, astfel:

DN1A, km 116+705 (Teişani) – Dc18A – DJ219 – DJ100N (Teişani) – pentru sensul de circulaţie Teişani – Slănic

DJ100N (Teişani) – DJ219 – Dc18A – DN1A, km 116+705 (Teişani)- pentru sensul de circulaţie Slănic – Teişani

Lucrările de întreţinere la trecerile la nivel au drept scop asigurarea condiţiilor optime de circulaţie atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar. CFR SA le solicită conducătorilor auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în trafic.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole