spot_img
vineri, octombrie 7, 2022
spot_img

Avarie la alimentarea cu energie electrică. Se circulă cu tracțiune diesel

Se circulă cu tracțiune diesel sâmbătă dimineață pe un tronson de cale ferată de pe raza Regionalei CF Timișoara, din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrică.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că circulația trenurilor între stațiile Ilia și Brănișca, segment feroviar  aflat pe raza Regionalei CF Timișoara, se face cu locomotive diesel, pe firul II, din cauza unei avarii de curent în sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Pe firul I sunt în desfășurare lucrări de reabilitare, în cadrul programelor aferente coridorului pan-european. Echipele de intervenție ale SC Electrificare CFR vor interveni pe întregul interval, cu personal propriu și cu drezine pantograf, pentru înlocuirea firului de înaltă tensiune și a componenetelor adiacente, pe firul II.

Cinci trenuri circulă cu tracțiune diesel

Până la remedierea acestei avarii,  înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică, cinci trenuri de călători (IR 472-1, IR 473-2, IR 1765, R 2042 și IR 13031) vor circula tractate de locomotive Diesel, astfel încât să fie asigurată continuitatea în traficul feroviar.

CFR SA le transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat, asigurându-i în același timp că echipele de intervenții ale companiei depun toate eforturile necesare pentru remedierea, în cel mai scurt timp posibil, a oricărui deranjament înregistrat pe calea ferată, astfel încât circulația trenurilor să se reia în condiții optime de trafic.

Ultimele Articole