spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

TPF Inginerie, prezentă între 16 și 19 noiembrie la Polijobs și Târgul de Carieră Feroviară în România

TPF INGINERIE, o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din România, este prezentă în perioada 16-19 noiembrie în Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2022 și la Târgul de Carieră Feroviară în România, ediția de toamnă, dorind să-și completeze echipa cu diriginți de șantier pentru proiectele pe care le derulează în județele Bihor – Timiș, dar și cu un inginer proiectant energoalimentare, post disponibil în București.

Cine este TPF INGINERIE?

TPF INGINERIE este membră a grupului TPF cu sediul la Bruxelles, ce activează în domeniul ingineriei în 58 de țări și pe 5 continente. De la înființarea sa, în 1991, grupul TPF a cunoscut o creștere constantă, evoluând de la 20 de angajați la peste 4.200 la nivel internațional.

TPF INGINERIE este o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din Romania. Satisfacția clienților noștri este generată de calitatea serviciilor pe care le oferim, flexibilitatea și modul de lucru integrat alături de client și pentru client, prin care răspundem fiecărei nevoi în parte.

Activăm în domenii precum transporturi (rutiere, portuare, aeroportuare, căi navigabile, căi ferate), alimentări cu apa și canalizare, construcții civile și energie regenerabilă, iar principalele servicii oferite de compania noastră sunt:

  • STUDII DE FEZABILITATE, inclusiv studii de teren (studii topografice și geotehnice)
  • MONITORIZARE FACTORI DE MEDIU (aer, apă, sol si zgomot)
  • MASTER PLAN și APLICAȚII DE FINANȚARE
  • PROIECTE TEHNICE și DETALII DE EXECUȚIE și documentații tehnice pentru obținerea avizelor și acordurilor, a Certificatului de Urbanism ș.a.
  • DOCUMENTAȚII DE ATRIBUIRE pentru servicii, furnizare și lucrări
  • Asistență tehnică pentru MANAGEMENTUL PROIECTULUI și SUPERVIZAREA LUCRĂRILOR DE EXECUȚIE

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA TPF INGINERIE

… și pentru ca motto-ul nostru este ”CONSTRUIM O LUME MAI BUNĂ” credem că o lume mai bună poate începe cu tine. De aceea ne dorim să ne cunoaștem fie în 16-17 noiembrie când vom fi prezenți în Standul Carierei Feroviare de la Polijobs, fie în 18-19 noiembrie când vom participa la Târgul de Carieră Feroviară în România.

Avantajul nostru puternic este capacitatea de a construi echipe active pentru a planifica, gestiona și implementa proiecte integrate și stimulatoare de la începuturi până la finalizare.

Oferim o gamă largă de servicii precum studii, proiecte detaliate, specificații tehnice, documente de licitație, supravegherea construcțiilor, managementul proiectelor, asistență tehnică și diverse analize tehnice și economice pentru investiții și lucrări de construcții. Serviciile noastre corespund sectoarelor legate de mediu, porturi, imobiliare și transporturi, dar suntem deschiși la orice alte activități care necesită cunoștințe de inginerie.

Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2022, care este amplasat în Holul BN, standul 9-10, este organizat de Carieră Feroviară în România – CFiR cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare din România – AIF – o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit ce are ca principală misiune creşterea notorietăţii transportului pe şină, în România precum şi promovarea acestuia ca principal sistem de transport pentru marfă şi călători.

Târgul de Cariere POLIJobs, cel mai mare eveniment de profil organizat de Universitatea POLITEHNICA din București, ajuns la cea de-a V-a ediție, va avea loc în perioada 16-17 Noiembrie 2022, în corp FAIMA – hol BN – holul AN – intrarea principală Rectorat.

La această ediție, mai mult de 70 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle- level sau senior level!

Prin participarea la eveniment, toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

Vino și tu la cel mai important eveniment din domeniul ingineriei, să afli care sunt oportunitățile disponibile și să aplici pentru jobul mult dorit! 

Posturile destinate studenților și absolvenților Univestității Politehnica București, disponibile în echipa TPF INGINERIE sunt:

În Standul Carierei Feroviare vor fi prezente companiile: Consis ProiectDB Engineering&ConsultingISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A., TPF Inginerie  și CFiR – Carieră Feroviară în România .


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, în parteneriat media cu Agerpres și Club Feroviar, organizează în zilele de 18-19 noiembrie 2022, între orele 09-16, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de toamnă a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

În cele două zile ale evenimentului, 18-19 noiembrie, candidații vor avea ocazia de a se afla față în față cu angajatorii, online, prin intermediul platformei Zoom. Candidații au astfel posibilitatea de a susține interviul pentru care s-au programat în prealabil din orice loc s-ar afla (din România sau chiar și străinătate) și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, dotat cu cameră, microfon și boxe/căști.

Oferta cu care TPF INGINERIE vine la aceasta ediție a târgului se adresează diriginților de șantier de diferite specializări și sunt disponibile în județele Bihor – Timiș:

Vrei să participi la Târgul de Carieră Feroviară în România?

Urmărește site-ul CFiR, abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram) pentru a afla care sunt companiile participante și cu ce oferte vor veni la târg.


La Târgul de Carieră Feroviară în România te vor aștepta


Parteneri Media


Parteneri CFiR

Cu susținerea

Ultimele Articole