spot_img
marți, ianuarie 25, 2022
spot_img

GALERIE FOTO S-a încheiat inspectarea tradiţională de toamnă la Calea Ferată din Moldova

Pe malul stâng al Prutului s-a încheiat inspectarea tradiţională de toamnă la Calea Ferată din Moldova, a anunțat luni întreprinderea feroviară de stat.

”La data de 22 noiembrie 2019 s-a încheiat tradiţionala inspectare de toamnă a patrimoniului feroviar, înfăptuită de o comisie în frunte cu directorul general interimar al CFM Ivan Dragni. Asemenea acţiune are loc în fiecare an şi este organizată în conformitate cu Regulile de exploatare tehnică a CFM”, se arată în postarea CFM de pe rețeaua de socializare.

În perioada 18-22 noiembrie 2019, Ivan Dragni şi membrii comisiei au vizitat toate subdiviziunile îmtreprinderii Calea Ferată din Moldova de pe sectoarele de nord, centru şi sud ale magistralei. Primii au susţinut testul la gradul de pregătire pentru traficul de iarnă angajații nodurilor feroviare Ocniţa, Bălţi, Ungheni. În continuare comisia s-a deplasat spre sud, vizitînd nodurile feroviare Giurgiuleşti şi Basarabeasca.

Verificarea de toamnă la Calea Ferată din Moldova s-a încheiat. E pregătită pentru iarnă

După verificarea nodului feroviar Chişinău, membrii comisiei au decis că Întreprinderea de Stat “Calea Ferată din Moldova” este pregătită să funcţioneze în perioada de iarnă 2019-2020.

Revizia de toamnă a CFM are drept scop asigurarea funcţionării stabile a Căii Ferate din Moldova, depistarea şi înlăturarea lacunelor şi defectelor, ce pot prezenta un potenţial pericol pentru securitatea circulaţiei trenurilor în perioada de iarnă.

Ultimele Articole