spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

TIR lovit de marfar pe secția de cale ferată 903. Accident similar cu cel de acum cinci luni

Un TIR a fost lovit de un marfar pe secția 903, Videle-Giurgiu, în cursul nopții de marți spre miercuri, a anunțat Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

„În cursul nopții, în jurul orei 02.10, a fost înregistrat un accident rutier, la pasaj km 6 +145, în apropiere de stația CF Bălănoaia, între un tren de marfă și un tir. Accidentul nu s-a soldat cu victime. Tirul a închis linia Bălănoaia – Giurgiu Nord până la ora 4.00, când a fost scos din gabarit de către un echipaj ISU. Accidentul rutier nu a avut implicații în circulația trenurilor de călători”, a declarat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA.

TIR lovit de marfar în același loc, în urmă cu cinci luni

În același loc s-a produs un accident rutier similar în urmă cu cinci luni. În noaptea de 10 spre 11 iulie, a avut loc un accident între un tren şi un TIR, calea ferată a fost avariată pe o porţiune de aproximativ 50 de metri şi sute de litri de carburant se scurg pe sol.

„În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, un apel la 112 anunţa producerea unui accident în apropierea localităţii Bălănoaia. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare. Accidentul s-a produs între un tren marfar, ce transporta păcură şi benzină, în 23 de vagoane cisternă, şi un autotren ce transporta piese auto”, declara la vremea respectivă purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Ultimele Articole