spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Un TIR a fost lovit de tren în județul Maramureș, la o trecere la nivel cu calea ferată

Un TIR a fost lovit de tren noaptea trecută în județul Maramureș, la o trecere la nivel cu calea ferată, în apropiere de Sighetu Marmației.

TIR a fost lovit de tren uciși de tren tren a lovit o mașină trafic feroviar închis accident feroviar la Balota tramvaie s-au ciocnit TIR a fost lovit de tren trafic feroviar oprit mașină a fost lovită de tren accident la trecerea la nivel mașină a fost lovită de tren TIR a ajuns pe calea ferată accident mortal la calea ferată căruță a fost lovită de tren tren a lovit un camion tren a lovit patru vaci tren a lovit o remorcă tren a deraiat căruţă a fost lovită de tren accident la trecerea căii ferate tramvaie s-au ciocnit accident mortal în Maramureș mașină a fost lovită de tren TIR lovit de tren

Un TIR încărcat cu material lemnos a fost lovit de trenul Regio 4111 la trecerea de cale ferată Sighetu Marmaţiei – Tisa, transmite Realitatea TV. Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, a transmis dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.

Traficul rutier din şi înspre municipiul Sighetu Marmaţiei a fost blocat mai mult timp, până la degajarea TIR-ului de pe carosabil și linia ferată. În cursul dimineţii de vineri, traficul rutier a revenit la normal.

Poliţia municipiului Sighetu Marmaţiei cercetează circumstanţele producerii accidentului. Trecerea de cale ferată este semnalizată luminos şi acustic.

Ultimele Articole