vineri, mai 17, 2024
spot_img

Un TIR a fost lovit de tren în județul Maramureș, la o trecere la nivel cu calea ferată

Un TIR a fost lovit de tren noaptea trecută în județul Maramureș, la o trecere la nivel cu calea ferată, în apropiere de Sighetu Marmației.

TIR a fost lovit de tren uciși de tren tren a lovit o mașină trafic feroviar închis accident feroviar la Balota tramvaie s-au ciocnit TIR a fost lovit de tren trafic feroviar oprit mașină a fost lovită de tren accident la trecerea la nivel mașină a fost lovită de tren TIR a ajuns pe calea ferată accident mortal la calea ferată căruță a fost lovită de tren tren a lovit un camion tren a lovit patru vaci tren a lovit o remorcă tren a deraiat căruţă a fost lovită de tren accident la trecerea căii ferate tramvaie s-au ciocnit accident mortal în Maramureș mașină a fost lovită de tren TIR lovit de tren

Un TIR încărcat cu material lemnos a fost lovit de trenul Regio 4111 la trecerea de cale ferată Sighetu Marmaţiei – Tisa, transmite Realitatea TV. Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, a transmis dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.

Traficul rutier din şi înspre municipiul Sighetu Marmaţiei a fost blocat mai mult timp, până la degajarea TIR-ului de pe carosabil și linia ferată. În cursul dimineţii de vineri, traficul rutier a revenit la normal.

Poliţia municipiului Sighetu Marmaţiei cercetează circumstanţele producerii accidentului. Trecerea de cale ferată este semnalizată luminos şi acustic.

IN THE SPOTLIGHT

Operatorii și industria feroviară se reunesc la Conferințele Club Feroviar – 22 și 23 mai, Constanța

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR - Operatorie Feroviară & Material Rulant -   Operatorii feroviari se reunesc la Constanța în zilele de 22 și 23 mai pentru a discuta...

Ultimele Articole