luni, septembrie 25, 2023
spot_imgspot_img

S-a-mpuțit treaba la Timișoara. Regionala caută firmă care să repare WC-urile din gări

Regionala Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA caută firmă care să igienizeze și să repare WC-urile din gări.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Reparații si igienizări grupuri sanitare de pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Timișoara”. Valoarea totală estimată a contractului de tip acord-cadru ce se vrea a fi încheiat este cuprinsă între 199.626,30 și 997.692,51 lei.

Lucrările au ca scop principal asigurarea condițiilor de igienă publică în stațiile CF pentru călători și personalul propriu al SRCF Timișoara. Se are în vedere, de asemenea, și diminuarea consumurilor de utilități prin repararea instalațiilor sanitare și contorizarea consumurilor de apă. Grupurile sanitare care se vor repara și igieniza sunt situate în stații CF și districte de pe raza SRCF Timișoara și au următoarele deficiențe: interioarele au pereții afectați de igrasie, faianța este crăpată și parțial căzută, ferestrele au tâmplăria de lemn deteriorată și geamuri de sticlă parțial sparte, instalațiile sanitare sunt parțial degradate, obiectele sanitare sunt descompletate, fosele septice și canalizarea aferentă sunt colmatate.

Acoperișul grupurilor sanitare situate în stațiile CF este degradat, nu exista instalații de ventilare a cabinelor și din acest motiv grupurile sanitare degajă un miros urât, se arată în anunț.

Pentru a repara WC-urile din gări îți trebuie patalama de la AFER

Ofertanţii trebuie să deţină Autorizație de Furnizor Feroviar eliberată de AFER, însoțită de Agrement Tehnic Feroviar eliberat de AFER pentru categoria de lucrări ce se execută: construcții, reparații și întreținere clădiri cu specific feroviar, inclusiv instalațiile aferente, cu excepția celor de gaze naturale, în conformitate cu prevederile Ordinului MT nr. 290/2000 cu modificările și completările ulterioare, valabile la momentul prezentării.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 26 iulie 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 26 ianuarie 2024.

Ultimele Articole