sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

Timisoara intentioneaza sa achizitioneze 40 de tramvaie noi

Potrivit unui anunt de intentie publicat, Municipiul Timisoara va organiza o licitatie in vederea incheierii unui acord-cadru, estimat la o valoare de 462,2 milioane lei (99,2 milioane de euro) pentru furnizarea de tramvaie noi, aferent proiectului “Innoirea flotei de tramvaie”. Data estimata pentru publicarea anuntului de participare este 16 iulie 2018.

Acordul-cadrul va fi incheiat pentru urmatorii patru ani.

In baza acordului-cadru se vor achiziționa 40 de tramvaie noi articulate cu podea coborîtă, acționate prin invertoare și motoare asincrone de curent alternativ, alimentate de la rețea de contact sau dintr-o unitate de stocare a energiei electrice (montată  în tramvai), cu post de conducere la un singur capăt și uși de acces pe partea dreaptă față de direcția de mers înainte. Astfel, se vor achizitiona pana la 40 de tramvaie noi, cantitatile estimate prin incheirea de contracte subsecvente  fiind de minim un tramvai si maxim 10 tramvaie.

Pentru achizitionarea tramvaielor noi, municipalitatea din Timisoara va depune cereri de finantare pentru a primi fonduri europene.

 

Selectia anunturilor de licitatii, de pe site-ul e-licitatie.ro, care se adreseaza pietei feroviare romanesti o puteti gasi pe site-ul Catalog Feroviar la sectiunea „Licitatii”.

Ultimele Articole