spot_img
miercuri, mai 18, 2022
spot_img

Tim Rail Cargo oferă parteneriate de succes pe termen lung

Înfiinţată în anul 2013, compania Tim Rail Cargo SRL este un operator privat de transport feroviar de marfă, având ca activitate principală transportul de marfă pe calea ferată, atât în România, cât şi în străinătate.

Obiectivul companiei este de a oferi clienţilor şi colaboratorilor un parteneriat de succes pe termen lung, bazat pe încredere şi seriozitate şi susţinut prin calitatea serviciilor şi printr-o vastă experienţă în domeniul transportului feroviar la nivel naţional şi internaţional.

„Ne străduim permanent să dezvoltăm noi soluţii cu care să venim în întâmpinarea nevoilor partenerilor noştri, în ceea ce priveşte serviciile integrate de transport feroviar de marfă”, spun reprezentanți ai conducerii companiei.

Înainte de toate, compania Tim Rail Cargo SRL reprezintã o mare echipã ai cãrei membri sunt dedicaţi şi pasionaţi de munca lor, împãrtãşind obiectivul companiei de a oferi soluţii şi servicii de transport feroviar de cea mai bună calitate.

Parcul de vagoane şi locomotivele moderne de care dispunem ne oferã posibilitatea de a pune la dispoziţia clienţilor şi partenerilor noştri servicii de cea mai înaltã calitate. In acest scop utilizam 547 de vagoane specializate pentru transportul de cereale de tip Uagps si Uagpps precum şi o flota de 23 locomotive (3 LDE-DF 1200CP, 1 diesel hidraulica de tip LDH 1250 CP, 6 locomotive DA 2100 CP si 13 locomotive electrice de tip EA 5100Kw). Vagoanele şi locomotivele sunt modernizate şi dotate corespunzãtor pentru transportarea sigurã şi rapidã a mãrfurilor, în conformitate cu normele de calitate, mediu şi siguranţã naţionale şi internaţionale privind transportul feroviar.
De asemenea, ele pot fi utilizate pentru transport multimodal de marfã, pe rute naţionale şi internaţionale, precum şi pentru transport şi manevrã pe infrastructura feroviarã din România.

Compania Tim Rail Cargo SRL oferă o gamă largã de servicii specifice transportului feroviar national și internațional, precum transportul feroviar al mărfurilor, inclusiv al celor periculoase, (de la cereale sau zahăr brut pana la bitum si produse petroliere), tracţiune feroviarã pe secţiile de circulaţie din România, dar şi pe cele externe precum secţia Stamora Moravita – Vrsac, Serbia; Curtici/ Valea lui Mihai – Ungaria; Giurgiu/ Ruse – Bulgaria; Golenti – Vidin, soluţii integrate de transport feroviar sau multimodal de marfă, închiriere de locomotive, soluţii integrate pentru transportul cerealelor, cât şi transferul dintre transportul rutier și feroviar.

„Experienţa acumulatã în anii de activitate ne-a demonstrat că existenţa unor clienţi suta la suta  mulţumiţi, înseamnã suta la suta încredere în calitatea serviciilor noastre. Oferim servicii de cea mai înaltã calitate clienţilor noştri, garantând seriozitate, respectarea termenelor, siguranţa îndeplinirii serviciilor promise şi fiabilitate. Ne bucurăm de încrederea clienţilor şi a partenerilor noştri, fapt ce a generat fidelizarea acestora şi a condus la colaborări pe termen lung”, afirmă cei din managementul companiei.

Ultimele Articole