spot_img
sâmbătă, februarie 4, 2023
spot_img

Thailanda: 3 proiecte feroviare mari au fost amanate

07-thailandaContractele pentru trei proiecte mari care vor fi implementate ca urmare a planului de dezvoltare a infrastructurii ministerului de transport nu vor fi gata pentru a putea fi semnate anul acesta, a declarat secretarul adjunct de transport, Peerapol Thavornsuphacharoen.
Cele trei proiecte includ Linia Roz a trenului electric care leaga Khae Rai de Min Buri, Linia Galbena a trenului electric care leaga Lat Phrao de Samrong si linia dubla thailandezo-japoneza Kanchanaburi – Bangkok – Chachoengsao – Aranyaprathet si liniile feroviare Bangkok – Chiang Mai.
Intarzierea semnarii contractelor pentru liniile Roz si Galbena este cauzata de problemele intampinate in etapele de pregatire si coordonare. Proiectul liniei duble thailandezo-japoneze a fost amanat deoarece nu a fost finalizat studiul de fezabilitate al proiectului.
In decembrie 2015, cabinetul a aprobat planurile de actiune pentru 20 de proiecte, parte a planului de dezvoltare 2015-2020 al guvernului de a stimula economia si a creste investitiile. Cele 20 de proiecte se axeaza pe transportul feroviar, maritim si aerian.

Ultimele Articole