miercuri, decembrie 6, 2023
spot_img

TfL si Arriva semneaza contractul de operare pentru London Overground

TfLTransport for London (TfL) a semnat un contract cu Arriva Rail London Ltd pentru operarea London Overground. Contractul de 1,5 miliarde de lire (1,89 miliarde de euro) va avea o durata de 7 ani si jumatate, cu o optiune de extindere pentru inca doi ani.
Arriva va prelua operarea de la operatorul existent LOROL in noiembrie 2016 si va sustine TfL in activitatile de modernizare. Lucrarile vor include modernizarea statiilor si servicii mai frecvente, dintre care primele vor fi pe linia North London. 45 de trenuri noi vor fi introduse in 2018, transformand calatoriilor pe rutele London Overground de pe Liverpool Street si pe linia
Gospel Oak – Barking. Conform noii concesiuni, clientii de pe unele rute vor beneficia de ore de operare extinse, iar noile servicii vor fi introduse pe unele rute in a doua zi de Craciun. Arriva va livra servicii imbunatatite in ceea ce priveste performanta.
Arriva va opera pe toate rutele London Overground, inclusiv cele pe care TfL le-a preluat anul trecut de la statia Liverpool Street la Enfield Town, Cheshunt (via Seven Sisters) si Chingford, dar si serviciile dintre Romford si Upminster.

Ultimele Articole