miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Teste finale de certificare pentru Ivolga

07-ivolgaDoua automotoare EG2Tv, cunoscute ca Ivolga, produse de Tver Carriage Plant Works (TVZ), au ajuns in ultima faza de testare in vederea obtinerii certificarii. EG2Tv Ivolga este primul reprezentant al platformei de automotoare rusesti de ultima generatie care incorporeaza cele mai avansate solutii tehnice.
Dupa finalizarea cu succes a testelor statice, primul automotor electric Ivolga va incepe testele dinamice pe sectiunea de teste de mare viteza Belorechensk-Maykop care apartine Northern Caucasus Railway. Trenul va fi testat pentru 14 criterii cu incarcatura si fara incarcatura la viteze de operare diferite.
Cel de-al doilea automotor Ivolga a fost returnat dupa finalizarea testelor pe linia de teste a Institutului de Cercetare Feroviar de la statia Shcherbinka.
Rezultatele testelor finale ale ambelor automotoare vor fi trimise unei comisii de certificare interdepartamentala, iar certificatul de conformitate va fi obtinut permitand astfel inceperea serviciilor de operare a trenurilor Ivolga pe liniile feroviare publice.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole