spot_img
duminică, octombrie 2, 2022
spot_img

Posibilă tentativă de suicid la metrou. Întârzieri în circulația trenurilor pe magistralele 1 și 3

O posibilă tentativă de suicid la metrou a avut loc joi dimineața la stația de metrou Izvor de pe magistralele 1 și 3, circulația trenurilor fiind întreruptă un sfert de oră.

Metrorex a anunțat că în jurul orei 07:52 la stația de metrou Izvor a avut loc un incident în care a fost implicat un călător.

”Din primele informații, a fost o tentativă de suicid evitată de mecanicul de tren. Călătorul a fost scos în siguranță din calea de rulare. Circulația trenurilor de metrou a suferit mici întârzieri. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost necesară intervenția organelor competente. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Circulația a fost reluată la ora 08:06”, se arată în comunicatul de presă dat publicității de responsabilii societății de transport subteran din Capitală.

Tot aceștia reiterează faptul că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”.

Ultimele Articole