luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Tentativă de suicid la metrou, pe Magistrala 5. Circulația trenurilor este perturbată

O tentativă de suicid la metrou a dat peste cap luni dimineață circulația trenurilor pe Magistrala 5 a Metrorex, din vestul Bucureștiului.

Responsabilii Metrorex au anunțat că luni dimineață în jurul orei 08:15, în stația de metrou Orizont, pe direcția Valea Ialomiței, a avut loc o tentativă de suicid.

În acest moment circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă alternativ între stațiile Eroilor și Orizont, doar pe linia 1. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Persoana respectivă a fost scoasă din calea de rulare, au informat ulterior oficialii societății de transport subteran din subordinea Ministerului Transporturilor.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole