spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Aplicatie iOS, disponibila in Ucraina pentru achizitionarea biletelor de tren

Aplicatie iOSCompania de Căi Ferate din Ucraina, Ukrzaliznytsya, a lansat o aplicație pentru telefoanele mobile, bazată pe sistemul de operare iOS, pentru achiziționarea de bilete de călătorie on-line. Anunțul a fost făcut de către președintele executiv  al Ukrzaliznytsya, Wojciech Balchun.

Utilizatorii sistemului pot descărca aplicația din App Store, de pe telefon sau tabletă.

”Acesta este un alt pas pentru confortul pasagerilor. Vă reamintesc că la începutul anului am lansat o aplicație bazată pe sistemul de operare Android care are deja peste 100 de mii de utilizatori. Sper că aplicația iOS va fi, de asemenea, convenabilă și utilă pentru pasageri”, a precizat Wojciech Balchun.

În plus, pasagerii pot cumpăra bilete pentru toate trenurile standard din Ucraina și de mare viteză Intercity +.  În total, până în iulie 2017, au fost achiziționate peste 11,5 milioane de bilete de călătorie online.

Măsura face parte dintr-un amplu program de revitalizare a transportului feroviar și a industriei de profil, program prin intermediul căruia în perioada 2017-2021 se vor face investiții estimate între 130 și 150 miliarde hrivna (4,2 – 4,8 miliarde de euro).

 

 

Ultimele Articole